In de lift

Vijf verdiepingen, vijf liften, een oplopende geldprijs en een tijdklok!

In de lift

In de lift gaat het om inzicht, snel reageren en het nemen van risico's.

Eerste ronde: zoek de woorden en de sommen

Drie spelers gaan de uitdaging aan. De op en neer bewegende liften onthullen één voor één de letters en tekens van drie woorden en twee sommen. De speler die als eerste een woord of som correct raadt krijgt punten. De twee spelers met de meeste punten gaan door.

Tweede ronde: ontdek de 5 verstopte liften

Door het goed beantwoorden van een ‘meer of minder’ vraag mag de speler een vakje openmaken. Daar staan aanwijzingen in óf een lift. De speler die als eerste drie van de vijf liften ontdekt gaat naar de finale.

Finale: naar de top

Achter elk vak zitten woordspelletjes, rebussen, quizvragen en bewerkte beelden of geluiden. Elk goed antwoord levert een verdubbeling van de geldprijs op. Maar...de klok loopt! Meer vragen beantwoorden om meer geld te verdienen? Of toch maar de lift naar de volgende verdieping nemen? Want alleen als de vijfde verdieping op tijd bereikt wordt, wint de speler het héle bedrag. Dat kan oplopen tot 12.800 euro!

In de lift is een TV-format met gebruiksvriendelijke en flexibele spelsoftware die ook online of mobiel ingezet kan worden.

Bekijk hier de promo.