Brigitte Kaandorp

NTVF Producties maakte verschillende registraties van haar optredens.

Brigitte Kaandorp

Cabaretière Brigitte Kaandorp mag met recht een veteraan in cabaretland genoemd worden.

Kaandorp in het Concertgebouw: een verrassend optreden in samenwerking met het Metropole Orkest, waar Brigitte haar beste theaternummers ten gehore bracht.

In 'Lustrum', de derde gezamenlijke show van Brigitte Kaandorp en Bert Klunder, viert de Christelijke Scholengemeenschap Mea Culpa haar honderdjarig bestaan. In een speciaal voor deze gelegenheid gehuurde zaal komen (oud-)leerlingen, (oud-)leraren, (oud-)conciërges e.a. samen om deze heugelijke mijlpaal te vieren middels een onvervalste bonte avond. Rector Putman, vertolkt door Bert Klunder, praat de avond op geheel eigen wijze aan elkaar. Anderen zoals lerares Engels mevrouw Blok, gespeeld door Kaandorp, hebben een sketch of lied ingestudeerd.

Met 'Badwater' stond Brigitte Kaandorp in 2002, als vanouds, weer alleen op het podium. Na een toneelstuk met beroemde acteurs, een solo met trio en een greatest hits-tour met heus orkest, keerde ze met deze voorstelling weer terug bij de basis.

In 'Badwater' doet Kaandorp wat ze misschien nog wel het beste kan: ze vertelt over de stormachtige ontwikkelingen in haar leven en vult dat aan met een serie prachtige liedjes.

De Telegraaf omschreef 'Badwater' als 'een vrolijk, typisch Kaandorpiaans programma, dat sterk humeurverbeterend werkt'. En het Algemeen Dagblad noteerde: 'Kaandorp vertelt weer briljante onzin'.